رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت: از ابتدای امسال تاکنون با ۵ میلیون و ۴۰۰ قطعه جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری استان، بیش از ۱۰ هزار و ۶۶ تن گوشت مرغ تولید و روانه بازار مصرف شده است.

به گزارش پایگاه خبری بامداد زاهدان، سید محمدرضا سید حسینی اظهار کرد: از سال گذشته تاکنون با اجرای طرح توسعه واحدهای مرغداری ، ۲ میلیون قطعه به ظرفیت جوجه ریزی در هردوره واحدهای مرغداری سیستان و بلوچستان افزوده گردید.

وی تصریح کرد: ان شاالله با رفع مشکل تأمین نهاده‌های دامی میزان جوجه‌ریزی در واحدهای مرغداری جهش قابل‌توجهی خواهد داشت.

انتهای خبر /